Meniu
Profil
Limbă

Categorii

Vezi toate articolele

Ce lumanari de nunta îmi recomandați?

Ce lumanari de nunta îmi recomandați?

Ce lumanari de nunta îmi recomandați?

 

Daca ar fi sa facem un top cinci al intrebarilor care ne sunt adresate cel mai des, intrebarea din titlu ar fi in acest top alaturi de uzualele intrebari: "cand sa fac comanda de lumanari? dar nu se rup pe transport? cum le pastrez pana la eveniment, nu se topesc?" si deja clasica si fireasca intrebare "cat costa o lumanare de nunta?"

Astăzi o sa ne limitam la a răspunde doar la : "Ce lumanari de nunta îmi recomandați, dvs. știți mai bine?" Normal ca am avea răspunsul dacă am fi subiectivi și comercianți pana în măduva oaselor, v-am recomanda cele mai scumpe lumanari din oferta noastră, cu cele mai multe opțiuni, pentru ca asa se poarta, pentru ca nu a mai văzut nimeni asa ceva, pentru ca … și lista poate continua, foarte multi deja cunoașteți discuția și va indispune numai gândul ca ati achiziționat sau nu un lucru care nu reprezenta exact ceea ce va doreați.

Însa noi nu suntem subiectivi, dacă clientul nu-și cumpăra lumanarile de nunta cum își dorește, nu este mulțumit la eveniment și nu ne recomanda cu drag atunci afacerea noastră este sortita eșecului.  

După întrebarea dvs vor urma întrebările noastre care vor încerca sa simplifice lucrurile și sa ne apropiem de ceea ce va doriți, pentru ca știți foarte bine, va doriți cele mai spectaculoase lumanari de nunta, cele mai practice, cele mai la moda, cele mai potrivite.

Cum noi va oferim doar lumanari fără aranjamente florale și la cerere doar cu aranjamente din materiale tul și organza va trebui sa ținem cont și de acest aspect, vom enumera mai jos ce situații sunt cel mai des întâlnite în activitatea noastră legate de subiectul de astăzi.

Aspectele sunt enumerate pur aleator și le vom detalia cat mai pe larg posibil.

- înălțimea nașilor – un subiect destul de delicat fără vreo putere de rezolvare în acest sens din partea noastră însa legat de lumanari se poate comanda o varianta potrivita cu înălțimea și aici va trebui sa măsurați acasă și sa probați cu o ruleta , cu o matura ( cel mai folosit obiect !!! ) sau cu orice credeți ca va poate ajuta. Gama noastră de lumanari de nunta cuprinde dimensiuni începând de la 30cm pana la 137cm.

- gura lumii – poate cel mai delicat subiect despre care s-a scris mult, un izvor nesecat. Știți ce spun bătrânii? Gura lumii nici pământul n-o astupa și este un mare adevăr. Ca sa ne amuzam puțin voi detalia ce temeri au miresele sau nașele: Dar nu sunt prea lungi? Dar n-or fi prea scurte? Nu sunt prea colorate? As dori lumanarile diferit colorate dar ce-o zice lumea?

Ca sa aveți un eveniment deosebit va sfătuim ori sa țineți cont de părerile altor persoane ori sa nu țineți cont deloc și sa ascultați ce va spune sufletul, oricum ar fi n-o sa-i mulțumiți pe toți și nu mai intram în detalii.

- superstițiile – reprezinta un prag psihologic greu de trecut, mai ales la un eveniment unic în viata dvs. Dacă sunteți superstițioși , superstițioase din fire, puneți-vă de acord cu ce sa evitați și nu va testați indiferenta la acest eveniment, e mai bine asa! Dacă nu faceți parte din aceasta categorie atunci evenimentul este ALL INCLUSIVE.

- tematica nuntii - un detaliu care va simplifica cu mult căutarea lumanarilor de nunta dorite.

Paleta de culori folosita, uni sau combinate, modelul de pe lumanare, accesoriile aplicate pe lumanare, modelul aranjamentului floral se pot integra perfect cu tematica nuntii aleasa de dvs.

Cele mai uzuale sunt cele cu tematica marina, tematica tradițională, tematica de sezon, activitatea profesionala specifica viitorilor miri, tematica legata de un anumit moment romantic și specificul sălii unde va avea loc evenimentul, tematici pe care le acoperim printr-o gama larga de modele de lumanari sculptate sau clasice oferite. De exemplu: cineva a dorit cu măști de carnaval, cu clacheta de film, cu cafea, tematici inspirate din activitatea profesioana a mirilor.


 

- aranjamente florale sau nuAtunci când doriți aranjamente florale pe lumanari va vom detalia în funcție de ceea ce doriți sa aplicați ce lumanare se potrivește cel mai bine.

De exemplu: lumanarile de 60cm cu model la ambele capete au o porțiune libera, fără model cat sa țineți cu mana. Avem clienți care au aplicat aranjamente și pe acest tip de lumanare însa noi ne vom face datoria sa va detaliem acest aspect, bineînțeles dacă se pune problema unui aranjament aplicat floral sau non floral.

- modalitatea de transport – în afara tarii anumite dimensiuni nu pot fi transportate în siguranța pe avion sau cu anumite firme de curierat și vom stabili de comun acord cum sa se potrivească necesitățile dvs cu oferta noastră.

-prețul lumanarii– un detaliu foarte important pentru dvs. Ca sa acoperim toate necesitățile avem o paleta foarte diversificata de lumanari cu dimensiuni intre 30-137cm, lumanari simple, scurte, groase, lumanari sculptate cu sau fără aranjamente non florale cu posibilitate de modificare caracteristici în funcție de cererea dvs.

 

Dacă mai sunt și alte aspecte le vom discuta în particular după caz, nu-i asa?

Eveniment deosebit sa aveti!

#lumanarinunta #lumanarisculptate

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Produse Noi