Meniu
Profil
Limbă

Categorii

Vezi toate articolele

Modele si accesorii folosite la lumanari de botez

Modele si accesorii folosite la lumanari de botez

Daca sunteti fericitii nasi a unui copilas ce urmeaza sa fie botezat si aveti nevoie de un magazin de unde puteti achizitiona lumanari de botez ,  www.lumanaridragstar.ro  va intampina cu o colectie impresionanta de modele de lumanari pentru fetite si baieti , sculptate sau simple, lumanari clasice, scurte sau groase.

De 12 ani realizam lumanari sculptate exclusiv manual si am construit o gama pentru botez originala, proprie care acopera marea majoritate a dorintelor in functie de gusturi, tematica, traditii, trusou si costumas. Putem interveni oricand in procesul de productie pentru a raspunde  oricarei dorinte.

Exista numeroase traditii care dau farmec acestei ocazii speciale cum este increstinarea, insa si aspectele simbolistice nu trebuiesc neglijate.

Principalele simboluri le-am imbinat armonios in gama noastra prin aplicare accesorii,  modelare si colorare.

Floare simbol a iubirii, cunoscută in toate sferele,  trandafirul nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Trandafirasii din ceara aplicati de noi pe lumanarea de botez sunt  realizati in regim propriu.  Sunt unici, asortati, deosebiti si aduc un plus de eleganta botezului,  sunt cei mai solicitati din gama noastra.

Lumanare botez cu figurina si trandafirasi din ceara

Cel mai cunoscut si iubit gandac este buburuza. Simbolul norocului si al prosperitatii, buburuza este  un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca la un botez.  Noi am aplicat pe lumanare, multe, multe, cat mai multe iar modelele sunt foarte  apreciate.

Lumanare botez cu figurina si buburuze

Detaliul face diferenta. Lumanarile de  botez cu strasuri  sau perlute sunt de o eleganta si  un lux absolut incantatoare.

Lumanari botez cu strasuri respectiv perlute

Cauti o lumanare traditionala de botez? Ai gasit! Avem lumanari tricolor, lumanari botez cu spice,  cu floarea-soarelui etc.    Acum poti asorta cu orice trusou tematic  si costum traditional romanesc.

Lumanare botez tricolor

De pe o lumanare de botez nu putea lipsi simbolul bogatiei si al abundentei fabuloase cum este spicul de grau. Sunt lumanari cu un simbol puternic nelipsit la evenimentul bebelusului.

Lumanare botez cu spice de grau

Floarea - soarelui este reprezentarea adoratiei si a longevitatii si nu putea lipsi de pe o lumanare de botez speciala.   

Model lumanare botez cu floarea-soarelui

Accesorizam lumanarile noastre de botez cu cale  pentru un plus de elegant. Cale in greceste se traduce cu frumusete.  Calele  mai semnifica  puritate, inocenta si credinta potrivindu-se perfect cu tematica lumanarii de botez.

Model lumanare botez cu cale

Ne-am inspirat,  cu un mare success,  si din natura pentru realizarea modelelor de lumanari pentru  botez curcubeu si ochi de paun.

  Detaliu model de botez in culorile curcubeului

Sunteti indragostiti de mare? Si noi suntem!  Va intampinam cu o colectie impresionanta de modele cu tema marina, cu scoici si stelute de mare. Aceste lumanari de botez vor impresiona prin eleganta, rafinament, culori frumos impletite cu scoicile naturale si cu sculpturile pline de farmec inspirate din mediul acvatic.

Lumanare botez cu scoici si stelute de mare

Poti alege o lumanare din catalog careia sa-i adaugi un element sau sa i-l elimini pentru a se asorta perfect cu costumasul si trusoul bebelusului. In functie de dimensiunea aleasa lumanarile noastre de botez pot fi ornate cu aranjamente fara flori prezente in oferta noastra  sau pot fi ornate de catre un decorator cu aranjamente florale sau non florale.

Asadar, daca va doriti calitate, originalitate, livrare in siguranta oriunde v-ati dori in tara sau in strainate,  seriozitate si  preturi bune, aici este locul perfect in care puteti gasi cele mai bune variante!

#lumanaribotez,  #lumanarebotez,  #lumanarisculptate,  #lumanaribotezscurte

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum